Misteri

Menyajikan kumpulan cerita menyeramkan yang dapat memberikan nuansa ketakutan, tegang dan mengerikan kepada pembacanya

Anu Diuk dina Korsi Buukna Ngarumbay

Illustrasi : hipwee.com Carita – Tengah peuting, kuring kahudangkeun sabab gandéng ku reungit. Dilieuk téh geuning geus jam hiji peuting.…

Korsi Kosong

Illustrasi : m.facebook.com Carita – Kabiasaan anu mineng dilakukeun dina mangsa sasalad COVID-19 kawas kiwari salian kudu ngajaga protokol kaséhatan,…

Totoang Peuting

Wasunda/Kim Murdiansyah Wasunda, Carita – Sababaraha bulan teu mulang ka lembur. Jongjon kuli bangunan di Batawi. Kagok ku nganggeuskeun pagawéan…

Hujan Poyan

Wasunda.com/Kim Nurdiansyah Wasunda, Carita – Mang Manta reuwas kareureuhnakeun. Keur mengpengan tumpak motor téh, da puguh jalan kosong, ari gebrét…

Kabaya Pulas Beureum Ati

Ilustrasi : Kaskus.co.id Wasunda – Peuting beuki simpé. Kuring leumpang nyusuran jalan. Dibaturan ku gupay angin anu ngahiliwir. Hayang geura-geura…

Si Jangkung Bodas di Tangkal Buah

Illustrasi : transhapakat.web.id Wasunda – Ku sabab rék aya gerhana bulan, warga Kampung Rancu riab ka masigit. Boh lalaki, boh…

Makmum

Illustrasi : youtube.com/PuspitaChuria Carita – Wanci magrib, kuring solat magrib ka masigit. Geus bérés komat kuring gura-giru indit. Barang nepi…

Di Ujung Lorong

illustrasi: pixabay.com Carita – Wanci sareupna, kuring cindeluk kéneh dihareupeun léptop. Kuring jongjon méréskeun heula pagawéan ngarah teu dibawa balik…

Degung

Illustrasi : lotek.co.vu Carita – Hiji mangsa, Mang Idun balik ti pagawèan tèh kira jam 10 peuting. Anjeuna unggal balik…

Si Jangkung Badag

Illustrasi : Womantalk.com Carita – Keur mangsana usum panén paré, biasana ngagebot paré teh sok peuting. Lain kunanaon, mun digebotna…