Budaya

Menyajikan berbagai informasi tentang kebudayaan sunda.

Nyaneut, Cara Nga’Téh Urang Garut

Cuaca Garut anu tiris, kantenan saupami nyorang wengi geus jadi hal anu lumrah lamun masyarakat Garut osok ngalakukeun nginum téh…

Budaya sawer budaya urang sarerea

sumber/mahligai-indonesia.com Budaya di jawa barat rupa-rupa bentukna sareng rupa-rupa alatna,kusabab eta budaya sunda kaasup salah-sahiji budaya anu kasohor di tatar…