Carita Archives – Wasunda

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Illustrasi : id.lovepik.com Carita – Kiwari geus maju ka usum hujan. Isuk kénéh geus ngaririncik hujan. Beuki wé horéam ingkah…

  • 17 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : id.lovepik.com Carita – Unggal peuting Ema geus nangoh di hareupeun tipi. Lamun Ema geus di hareupeun tipi kawas…

  • 16 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : Pustaka media Wasunda.com Carita – Unggal poé Saptu di lembur kuring sok aya pasar tumpah. Pasar tumpah téh…

  • 15 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : hipwee.com Carita – Tengah peuting, kuring kahudangkeun sabab gandéng ku reungit. Dilieuk téh geuning geus jam hiji peuting.…

  • 13 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : png.download.id Carita – Isuk-isuk, kira jam salapan jalan geus padedet sabab barudak kelas hiji nepi kelas genep geus…

  • 11 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : m.facebook.com Carita – Kabiasaan anu mineng dilakukeun dina mangsa sasalad COVID-19 kawas kiwari salian kudu ngajaga protokol kaséhatan,…

  • 11 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : gdmorganic.com Carita – Dina hiji poé, Ema nitah kuring pangngalakeun daun cau. Ceunah, Ema rék nyieun katimus. Aya…

  • 9 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : tamangalileo.com Carita – Hiji mangsa, di kelas nalika pelajaran Agama singhoréng téh guruna euweuh. Barudak asa dikariakeun, aya…

  • 7 Oktober 2021
  • (0) Comment

Illustrasi : mobilkucepat.blogspot.com Carita – Pasosoré, kuring diajak si Aa diajar motor. Ceunah, mumpung manéhna libur digawé. Kuring dibawa aaprakan…

  • 4 Oktober 2021
  • (0) Comment

Karéta Api (AntaraNews.com) Carita – Hiji mangsa, kuring muru karéta rék balik ka lembur. Ari gok nepi ka stasiun kabagian…