Carita Archives – Laman 4 dari 6 – Wasunda

Sumber ilustrasi : Phinemo.com Layung warna kayas nyacas tibelah kulon, mega nyebar molés langit lir ibarat lukisan. Sabiasana barudak laleutik… Peuting ieu si Kabayan diuk dina dipan haereupeun imahna. Siraru ting geleber ngurilingan lampu anu ngagantung, sora bancét di sawah… Sumber: mancingikan.net Isuk-isuk saenggeus solat subuh Wandi, Iwan jeung Dani geus haget néangan jeujeur, useup jeung cacing kalung dina handapeun… Foto : Mantik-Photoworks Jang Rustam guling gasah teu genah rarasaan di imahna. Ningali salakina kitu, atuh si Néng Onéng ogé… Foto: Blog/Achmad Fikry Mubarok Salapan dalapan, saksi sajarah urang jadi nagara Réformasi. Ieu salah sahiji bentuk “Nagara, Ragana, Naraga”. Kabéh… Diadaptasi ti carita Hujan Nyieun Cilaka ti Buku Kumpulan Fiksimini Basa Sunda Kuliah Jeung Séksual Karya Iman Setiawan (Imanbonyok). Jatinangor… Foto: qeepo.com Ila keur ngahulèng diburuan imah sabari nelekeuman gado. Mikir kumaha carana sangkan geura meunang pagawèan. “Duh, sok bararingung… Sumber ilustrasi: suaramuslim.net Hampir rék tilu taun kuring masantrén disalah sahiji pondok, didaérah anu jauh ti dayeuh. Tempatna tiiseun jeung… Foto: Nusagates.com Ayeuna poè anu ditungugu-tunggu ku kuring, sabab ieu poè na kampus ngayakeun karya wisata ka Puncak, Bogor. Ieu… Carita diadaptasi ti Puisi Sémiotika Dramatika nu aya di Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Iman Setiawan (Imanbonyok) nu jadi…