Carita Archives – Laman 3 dari 6 – Wasunda

Sumber ilustrasi : backpakerlee.wordpress.com Kampung Cikondang keur meujeuhna riweuh ku kagiatan kamasarakatan, geus pada apal lamun seug rék nyinghareupan bulan… Sumber Ilustrasi : Muhamad Hasanudin Tiap jalmi tangtu ngagaduhan kaunikanna séwang-séwangan, kitu deui Darman pamuda anu ngagaduhan kaunikan dina dirina.… Sumber Foto : Merdeka.com Hiji mangsa aya hiji budak nu kacida pinter na,maneh na sok rengking hiji wae dikelasna, ngarana… Foto : M. Hasanudin Jadwal kuliah dinten ieu tos réngsé. Sapertos biasana, kaluar ti kelas langsung indit ka kantin atawa… Sumber ilustrasi : smartekselensia.net Milari waleran kana patarosan kuring ngeunaan diri kuring masih terus ngaganggu pikiran. Kuring henteu sieun atawa ragu sapertikeun babaturan kuring anu… Ilustrasi: Buku Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Imanbonyok/ Muhammad Idris Syamsuri Inget harita, pas kuring ngamimitian jadian jeung anjeun.… Foto: timthumb.com Nu atos mah atos teu kedah di èmut-èmut deui, Manèhna geus bagja ku kahirupana sorangan. Sa adug lajer na… Foto: garutexpress.com Zaman baheula di daerah Banyuresmi, Garut aya hiji awèwè nu kasohor kabeungharanana, salian ti beunghar manèhna ogè kasohor ku… “Cicing sia Asép!” ceuk babaturan kuring si Iing, eh Iing mah ngaran bapana, ngaran manéhna mah Luthfi, Poho! Asép ngaran… Sumber ilustrasi : viva.co.id Pasososré sanggeus asar, waktuna ngadu langlayangan dilapang anu teu dipaké maénbal ku brudak lembur. Siga anu…