Budaya Archives – Laman 3 dari 3 – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi tentang kebudayaan sunda.

Cuaca Garut anu tiris, kantenan saupami nyorang wengi geus jadi hal anu lumrah lamun masyarakat Garut osok ngalakukeun nginum téh… sumber/mahligai-indonesia.com Budaya di jawa barat rupa-rupa bentukna sareng rupa-rupa alatna,kusabab eta budaya sunda kaasup salah-sahiji budaya anu kasohor di tatar…