Makam Buyut Kyai Arsitem

Sumber Foto ti disparbud.jabarprov.go.id

Wasunda, Sejarah Lokasi makam Buyut Kyai Arsitem lokasina aya di Désa Sumber Wétan Kcamatan Jatitujuh nu jarak tempuhna kurang leuwih 37km ti pusat kota Majalengka.

Objék wisata ieu mangrupakeun wisata budaya (ziarah) nu mangrupakeun makam Buyut Kyai Arsitem dipercaya ku masyarakat bakal meunang berkah sabada ziarah ka makam ieu.

Makam Buyut Kyai Arsitem aya hubunganna jeung Su,ur Sindu, tiap pengunjung nu datang kudu mandi di sumur Sindu keur mersihkeun atawa susuci, kaakra bisa ziarah ka makam Buyut Kyai Arsitem.

Aksés ka lokasi ieu kurang alus siga jalanna rusak jeung acan aya angkutan umum. Pengunjung nu datang ka ieu tempat lain ngan saukur ti Kabupatén Majalengka hungkul tapi aya ogé anu ti kabupatén-kabupatén séjénna siga ti Kabupatén Indramayu.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *