Belajar Sunda Archives – Wasunda

  • 10 jam yang lalu
  • (0) Comment

jabarprov.go.id Wasunda, Budaya – Sakumaha dipikanyaho ku balaréa yén tiap daérah di Indonésia miboga imah adat khas ti daérahna séwang-séwangan.…

  • 10 jam yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Instagram @Putra_Siliwangi Wasunda, Kesenian – Jawa Barat ogé miboga kasenian barong, kasenian barong Sunda geus aya ti…

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti jabarprov.go.id Wasunda, Kesenian – Kasenian wayang miboga sababaraha jenis, diantarana wayang golék, wayang kulit jeung aya ogé…

  • 2 hari yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Kebudayaan.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Situs Cipari dikenal ku ngaran Taman Purbakala sabab mangrupakeun bentuk pengembangan jeung pamanfaatan…

  • 17 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti kebudayaan.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Panalungtikan di Kecamatan Wanaraja nu dilakukeun Tim Balai Arkéologi bandung manggihan batu oipisan…

  • 16 Oktober 2021
  • (0) Comment

disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Budaya – Imah Adat Penjalin aya di Kampun Penjalin, Désa Panjalin, Cikalong Wétan sakitar 23km ti Majalengka. Imah…

  • 15 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti cirebonkab.go.id Wasunda, Budaya – Lima jenis topéng dina budaya Indonésia miboga gambaran sarta makna nu béda-béda. Boh…

  • 15 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto cirebonkab.go.id Wasunda, Budaya – Salaku ragam éksprési pangkolotna diciptakeun ku peradaban manusa, topéng miboga hal nu masig. Di…

  • 14 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Sejarah –  Lokasi makam Buyut Kyai Arsitem lokasina aya di Désa Sumber Wétan Kcamatan Jatitujuh…

  • 14 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Instagram @nctrtour Wasunda, Budaya – Ngaran jajanan di tatar Sunda sok arunik. Kaasup sababarah kuliner ieu. Kolotong…