Belajar Sunda Archives – Laman 2 dari 2 – Wasunda

Cuaca Garut anu tiris, kantenan saupami nyorang wengi geus jadi hal anu lumrah lamun masyarakat Garut osok ngalakukeun nginum téh… Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon… sumber/mahligai-indonesia.com Budaya di jawa barat rupa-rupa bentukna sareng rupa-rupa alatna,kusabab eta budaya sunda kaasup salah-sahiji budaya anu kasohor di tatar… Gugum Gumilar/sumber : majalahsora.com Jaipongan atos katelah di Indonesia salaku budaya jawa barat anu kedah di lestarikeun sareng di jaga… Gheisya penari jaipong Gheisya Ramadhani Isfahani nyaéta salah sahiji penari ti sanggar tari Nay Subang nu jadi binaan Lembaga Adat…