bandung Archives – Wasunda

Skip to content

Foto: situs resmi Disbudpar Bandung Jurnal Risa Coffee resmi dibuka sasih Februari 2020, Jurnal risa mangrupakeun kedai kopi nu nuansana… Sumber: www.tribunnews.com Malem ahad ayeuna Persib maén di Stadion GBLA, geus jadi sakumaha biasana lamun geus waktuna Persib Bandung maén… Foto: situs resmi Humas Bandung/ Syahda Musthafa Hasil évaluasi jeung Gugus Tugas Percepatan Pengendalian Covid-19 (GTPP) provinsi Jawa Barat aya… Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ M. Jatnika Zalnando gaduh kahoyong kanggó tukeuran jersey sareng kapten Persib, Supardi. Saleresna mah pas… Kuring salah sahiji mahasiswa kampus nu kasohor di Jatinangor. Nya, kuring kuliah di jurusan Sastra Sunda. Ti saacan kuring kuliah,… Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon… Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ Amandeep Rohimah Pamaén Persib Puja Abdillah, dugi ka ayeuna masih ngaringkuk di Rumah Sakit (RS)… Foto: Galeri pribadi Yandi atanapi Cées Blank Bandung, 8 Juli 2020 – Pasar Haratis Bandung diayakeun tiap dinten Ahad di… Puja Abdilah. sumber: detik Gelandang Pérsib Bandung, Puja Abdillah ayeuna nuju teu damang. Anjeunna dirawat di Rumah Sakit Al-Ihsan, Balééndah,…