Neng Mustika Pratiwi

Leungiteun si Jubér

Tokek (Idstockphoto.com) Carita – Geus kaitung lima poé si Jubér euweuh di imah. Biasana teu jauh ti para atawa témbok…

Ménko Airlangga: Harga Minyak Goréng Rp14.000/Léter Berlaku Isukan

Warga mmuli minyak goreng harga murah nalika operasi pasar di Johar Baru, Jakarta, Senén (17/1/2022). ANTARA FOTO/Akbar Nugroho Gumay/YU Wasunda…

Filosofi Rempyék, Kadaharan Khas ti Yogyakarta

Rempeyek (indonesiakaya.com) Wasunda – Nalika salira tuang sangu pecel, gado-gado, jeung soto, henteu lengkep lamun euweuh Rempeyék. Rempeyék nyaéta sajinis…

Kaéndahan Museum Séni Rupa dan Keramik Anu Jembar Pangaweruh

Museum Seni Rupa jeung keramik (indonesiakaya.com) Wasunda – Gedong ieu aya di Jalan Pos Kota No. 2, Jakarta Barat. Baheulana…

Pémprov DKI Baris Ngarumuskeun Posisi Jakarta Saanggeus Ibu Kota Pindah

Dokumentasi – Wakil Gubernur DKI Jakarta Ahmad Riza Patria ketika diwawancarai awak media di Balai Kota Jakarta, Senin (10/1/2022). ANTARA/Dewa…

Go-Food Medalkeun Fitur Ongkos Parkir Otomatis di Aplikasi

GoFood pelopori fitur ongkos parkir otomatis di aplikasi (ANTARA/HO) Wasunda – Gojék ngaliwatan layanan GoFood jadi pelopor layanan pesan-antar dahareun…

Twitter Medalkeun Fitur Ngabantuan Pengguna Nandaan Cuitan disinformasi

Logo twitter (REUTERS/Dado Ruvic) Wasunda – Parusahaan téknologi asal AS, Twitter, karék ngarilis fitur anyarna pikeun ngabantu pangguna nandaan cuitan-…

Polri Ngamusnahkeun Barang Bukti 244 Rébu Gram Sabu Kemasan Entéh China

Diréktorat Tindak Pidana Narkoba Bareskrim Polri ngalakukeun pemusnahan barang bukti kejahatan narkoba tahun 2022 di RSPAD Gatot Subroto, Jakarta, Salasa…

Vaksinasi Budak di Kabupatén Majalengka Ngahontal 62 Persén

(ANTARA FOTO/Dedhez Anggara/hp). Wasunda – Vaksinasi COVID-19 pikeun budak yuswa 6-11 tahun di Kabupatén Majalengka, Jawa Barat, anggeus ngahontal 62…

CDC: Masker Kaén Henteu Eféktif Nangkal Omicron

Ilustrasi masker kaén (Pexels) Wasunda – Masker kaén geus henteu éféktif nangkal virus corona varian Omicron, dibanding masker bedah atawa…