Iqbal Abdul Rizal

KPK jeung BPK Dipénta Keur Ngawas Formula E

jakarta.bpk.go.id Wasunda, Warta – Panitia Pelaksana Balap Formula E Jakarta ménta KPK jeung BPK ngawas pelaksanaan ajang balap mobil listrik…

19 Kasus COVID varian Omicron Dikofirmasi di Bostwana

Ilustrasi Omicron SARS-CoV-2. ANTARA/REUTERS/Dado Ruvic/aa. (REUTERS/DADO RUVIC) Wasunda, Warta – Botswana sajauh ieu geus ngonfirmasi 19 kasus varian COVID-19 Omicron…

Tim Intélijén Imigrasi Kalbar Nyebutkeun Yén Aya 21 WNA di Kapuas Hulu

ANTARA FOTO/HO-Humas Imigrasi Putussibau (Teofilusianto Timotius) Wasunda, Warta –Tim Intelijén jeung Penindakan Divisi Keimigrasian Kantor Wilayah Kementerian hukum jeung HAM…

Diduga Aya Korupsi Pangelolaan Dana COVID-19 Sulawesi Tenggara

Antaranews.com/Antara Foto Wasunda, Warta – Aparat Polda Sulawesi Tenggara ngarasa ayana dugaan korupsi anggaran penanganan sasalad COVID-19 taun anggaran 2021.…

IPA Ménta Imunisasi Budak Diheulakeun Saacan Vaksinasi COVID-19

(ANTARA/Andi Firdaus) Wasunda, Warta – Executive Director International Pediatric Association (IPA) Aman Bhakti Pulungan nyarankeun imunisasi rutin pikeun budak perlu…

Saurang Pengrajin Gula Beureum Leungit Di Leuweung

(Foto: ANTARA/HO-humas Basarnas) Wasunda, Warta –Saurang patani Air Ahmad (37) pengrajin gula beureum leungit di leuweung Karinglau Désa Sarambu kecamatan…

Peuyeum Bandung Salah Sahiji Katuangan Legéndaris Bandung

disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Budaya – Katuangan nu boga tékstur empuk sarta citarasa nu haseum jeung amis ieu miboga carita menarik. Peuyeum…

Anies : “Formula E Bakal Nguatkeun Posisi DKI Jakarta Sabada Ibu Kota Pindah”

ANTARA/Dewa Ketut Sudiarta Wiguna Wasunda, Warta – Gubernur DKI Jakarta Anies Basweda ngedalkeun ajang balap mobil listrik Formula E bakal…

Jokowi : “UU Cipta Kerja Tetep Berlaku, Teu Aya Hiji Pasal Nu Dibatalkeun MK”

kominfo.go.id Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo nyebut yén UU Cipta Kerja ayeuna masih berlaku sabada kaluar putusan MK nu…

Pemerintah Indonésia Keur Nyusun RUU Nu Bisa Maksa Raksasa Téknologi Méré Pendapatan Leuwih

Ilustrasi Rapat Paripurna DPR / Antaranews.com/Antara Foto Wasunda, Warta – Pamaréntah Indonésia keur nyusun nyieun rancangan undang-undang nu bisa maksa…