Iqbal Abdul Rizal

Industri Angkutan Udara Nasional Ngembang Pesat

Antaranews.com Wasunda, Warta – Industri angkutan udara nasional, khususna helikopter, ngalaman perkembangan anu pesat boh tina segi téknologi sareng bisnis,…

PP Muhammadiyah Manglebarkeun Singapura Ngalarang Ustad Abdul Somad Asup

Antaranews.com Wasunda, Warta – PP Muhammadiyah kaduhung kana tindakan pamaréntah Singapura ngalarang Ustadz Abdul Somad asup ka nagara éta. “Muhammadiyah…

Tokoh Masarakat Papua Ngarojong Dibentukna Daérah Otonomi Anyar

Antaranews.com Wasunda, Warta – Pimpinan masarakat ti dataran luhur tengah Propinsi Papua, Lenis Kogoya, ngarojong ngadegna wewengkon otonom anyar (DOB)…

Pamaréntah Propinsi Bengkulu Netepkeun Harga Beuli TBS Sawit Pangluhurna Rp 3.200/kg

Antaranews.com Wasunda, Warta – Pamaréntah Propinsi Bengkulu netepkeun harga beuli tandan buah sawit (TBS) pangluhurna di wewengkon Rp3.200 per kilogram…

Pamaréntah Kota Jakarta Barat Ngamankeun 30 Beus AKAP Anu Beroperasi di Terminal Bayangan

Antaranews.com Wasunda, Warta – Pamaréntah Kota Sukabumi (Pemerintah Kota Jakbar) geus ngamankeun 130 beus Antar Kota Antar Propinsi (AKAP) ti…

Polda Singkawang Néwak Palaku Kajahatan Narkotika

Antaranews.com Wasunda, Warta– Polres Singkawang néwak saurang lalaki berinisial BTK alias AK, anu disangka palaku narkoba jenis sabu-sabu jeung pél…

Pamaréntah Kabupatén Mukomuko Méré Jaminan Bébas Pikeun 40 Patani nu Jadi Tersangka

Antaranews.com Wasunda, Warta – Pamaréntah Kabupatén Mukomuko méré jaminan ka pulisi sanggeus meunang rékoméndasi jeung idin ti Pemprov Bengkulu jeung…

DPR Ngadagoan Surat Présidén Pikeun Ngabahas Tilu RUU DOB Papua

Antaranews.com Wasunda, Warta – Anggota DPR Junimart Girsang nyebutkeun Komisi II DPR keur nungguan surat (surpres) présidén pikeun ngabahas tilu…

Upah Nominal Harian Buruh Tani Naék 0,29 Persén Dina April 2022

Antaranews.com Wasunda, Warta – Badan Pusat Statistik (BPS) ngumumkeun yén upah nominal poéan pagawé tani nasional April 2022 naék 0,29…

Menteri Agama Nekenkeun Pentingna Kahirupan Beragama nu Moderat

Antaranews.com Wasunda, Warta – Menteri Agama Yaqut Cholil Qoumas nyatakeun yén Tri Suci Waisak ngingetkeun umat Budha kana tilu kajadian…