Imanudin Abdurohman

Putri Tanjung Jadi Bahan Omongan Warga Twitter Pakait Cuitanna: “Kungsi Rugi Rp800 Juta”

Foto: (Instagram.com/@putri_tanjung) Wasunda – Putri Tanjung nu mangrupakeun saurang pangusaha anom sakaligus ngajabat jadi Staf Khusus Presiden, anyaran ieu keur…

Ghozali Everyday Dumadak Jadi Beunghar Sabada Ngajual Photo Sélfie Manéhna di NFT

Foto: (Twitter/@Ghozali_Ghozalu) Wasunda – Dina sababaraha waktu katukang ieu, aran Ghozali Everyday ngadadak viral lantaran suksés ngajual poto-poto sélfie manéhna…

Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Foto: (Antara/Muhamad Hanapi) Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves) meredih sangkan…

Kejati Jabar Can Muka Sora Sual Kekecapan Arteria Dahlan nu Nyigeung Bahasa Sunda

Foto: (ANTARA/Bagus Ahmad Rizaldi) Wasunda, Bandung – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat can muka sora sual Anggota DPR RI, Arteria…

Mahasiswi ITB Nyiptakeun Mobil Hot Rod

Foto: (ANTARA FOTO/Raisan Al Farisi/agr) Wasunda – Mahasiswi ti Institut Teknologi Bandung (ITB) Jurusan Kriya Tekstil, Eldine Syiffa, katilik keur…

Para Atlét di Olimpiade Beijing Diimeutkeun Sangkan Teu Ngomongkeun Sual HAM

Foto: (ANTARA/REUTERS/Pawel Kopczynski) Wasunda – Human Right Watch nu mangrupakeun organisasi hak asasi manusa ngimeutkeun sangkan para atlét nu ngalakonan…

Cikan, Naha Upin jeung Ipin bet Botak?

Foto: (ANTARA FOTO/Rafiuddin Abdul Rahman/ama) Wasunda – Les’ Copaque Production salaku Rumah Produksi animasi Malaysia ngungkabkeun yén asal muasal tokoh…

Film “Ben & Jody” Bakal Dipintonkeun Munggaran di Bioskop 27 Januari Ayeuna

Foto: (ANTARA/instagram/anggasasongko) Wasunda – Film “Ben & Jody” garapanna Visinema Pictures diiberkeun bakal dipintonkeun munggaran di bioskop mimiti tanggal 27…

Gol Tunggal Rashid Nganteurkeun Persib Bandung Ngamankeun Tilu Poin

Foto: (PERSIB.co.id/Amandeep Rohimah) Wasunda, Olahraga – Gol tunggal ti Mohammed Rashid nganteurkeun Persib Bandung nyangking kameunangan nalika nyanghareupan Borneo FC…

Warga Cianjur Bakal Ngayakeun Aksi di Senayan mun seug Arteria Dahlan Teu Ménta Hampura

Photo: (Screenshoot/YouTube) Wasunda, Warta – Sakum warga Cianjur ti rupa-rupa élemén bakal ngalakukeun aksi unjuk rasa di Gedung DPR RI,…