Kantos ka Jalan Buah Batu Bandung? Ieu Arti Dibalik Ngarana

Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon…

Teror Budak Leutik

Harita nalika kerja kelompok sareng babaturan di bumi riku keur ngabereskeun naskah lakon carita patujukan akhir taun. Mimitina mah pada…

Sajumlah Objek Wisata Cipanas di Garut Atos Mimiti Buka kanggo Umum

Taman Sabda Alam.* Kiki Kurnia – 4 Juli 2020, 19:21 WIB GALAMEDIA – Langkung ti tilu sasih ditutup,ayana objek wisata…

Nyantap Lembut sarta Amis na Hui Cilembu Opieun Awit Has Desa Cilembu

Foto: Tribun Jabar/Hilman Kamaludin Laporan Wartawan Tribun Jabar,Fasko Dehotman TRIBUNJABAR.ID, CILEUNYI – Hui Cilembu mangrupa opieun tradisional Urang Sunda anu…

Budaya sawer budaya urang sarerea

sumber/mahligai-indonesia.com Budaya di jawa barat rupa-rupa bentukna sareng rupa-rupa alatna,kusabab eta budaya sunda kaasup salah-sahiji budaya anu kasohor di tatar…